Τα Καλύτερα Crypto Trading Bot Bonus [Top 5 | Ελλάδα 2022]

Ακολουθούν οι 5 καλύτεροι κωδικοί εγγραφής σε υπηρεσίες Crypto Trading Bots για το 2022.
Τα Καλύτερα Crypto Trading Bot Bonus
Οι 5 Καλύτεροι Κωδικοί Εγγραφής για Crypto Trading Bots το 2022

Το Crypto Trading είναι μια διόλου εύκολη διαδικασία η οποία απαιτεί αρκετές ώρες μπροστά από μια οθόνη του υπολογιστή, απουσία συναισθημάτων και εξαιρετικά μεγάλη υπομονή.

Μην ανησυχείς, το ReferralCodes είναι εδώ για εσένα.

Παρακάτω θα βρεις τα 5 καλύτερα Bonus για υπηρεσίες Crypto Trading Bot εκεί έξω:

1

CryptoHopperΚωδικός Εγγραφής Trading Bot

CryptoHopperTrading Bot
CryptoHopper
ΤοCryptoHopper αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή Αυτοματοποιημένα Crypto Trading Bots. Σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς το AI, 90+ Candle Patterns και 30+ Τεχνικούς Δείκτες και να αυτοματοποιήσεις το Trading σου. Υποστηρίζει 9 Ανταλλακτήρια Κρυπτονομισμάτων, ατελείωτα Trading Pairs, PaperTrading και BackTesting.
ΤοCryptoHopper προσέρει 4 Pricing Plans στους πελάτες του. Εάν κάνεις την εγγραφή σου από το παραπάνω Link μπορείς να πάρεις Δωρεάν πρόσβαση στο Pioneer Plan για πάντα.
Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις με ένα Free Trial 7 ημερών τα Premium Plans.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το Crypto Trading Bot Platform του TradeSanta, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό Review των OnlineTraders:


2

Pionex Κωδικός Εγγραφής

PionexTrading Bot
Pionex
Η Pionex αποτελεί ένα Cryptocurrency Exchange το οποίο αντλεί ρευστότητα από την Binance και το Huobi. Προσφέρει από τα χαμηλότερα τέλη στην αγορά, μόλις 0.05% για κάθε συναλλαγή και έχει γίνει διάσημο καθώς προσφέρει Δωρεάν πρόσβαση σε 16 διαφορετικά Crypto Trading Bots. Κάνε εγγραφή από το παραπάνω Link, πάρε προσβαση σήμερα και δοκίμασε τις στρατηγικές σου! Αν κάνεις εγγραφή από το συγκεκριμένο Link θα κερδίσεις 10% εκπτωση στις συναλλαγές σου για πάντα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το Crypto Exchange Platform τηςPionex, στο αναλυτικό Review των OnlineTraders:


3

TradeSantaΚωδικός Εγγραφής

TradeSantaTrading Bot
Tradesanta
ΤοTradeSanta σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου Crypto Trading Bot το οποίο θα εκτελεί αυτοματοποιημένες στρατηγικές Trading για εσένα, χωρίς εσένα. Υποστηρίζει 6 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και όλα τα Trading Pairs που είναι εφικτά.
Μπορείς να λάβεις πρόσβαση στις υπηρεσίες τουTradeSanta μέσω 3 Pricing Plans. Εάν κάνεις την εγγραφή σου από το παραπάνω Link θα κερδίσεις ένα Δωρεάν Trial για 3 ημέρες ώστε να το δοκιμάσεις και να δεις αν είναι για εσένα.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το Crypto Trading Bot Platform του TradeSanta, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό Review των OnlineTraders:


4

ShrimpyΚωδικός Εγγραφής

ShrimpyTrading Bot
shrimpy
To Shrimpy σου προσφέρει μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείς να διαχειριστείς ολόκληρο το Crypto Portfolio σου συνδέοντας περισσότερα από 30 Exchanges & Wallets, να αυτοματοποιήσεις τις στρατηγικές Trading σου και να κάνεις Monitor τα αποτελέσματα τους. Όλα αυτά μέσα σε μια πλατφόρμα.
To Shrimpy πουλάει τις υπηρεσίες του μέσω 3 Pricing Plans. Εάν κάνεις την εγγραφή σου από το παραπάνω Link θα κερδίσεις 20% Έκπτωση στα Ετήσια Πλάνα Starter και Professional.

5

HaasOnlineΚωδικός Εγγραφής

HaasOnlineTrading Bot
haasonline
ToHaasOnline αποτελεί ένα λογισμικό το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις τα Trade σου πάνω στα κρυπτονομίσματα. Αποτελεί μια από τις πιο παλιές υπηρεσίες στον χώρο καθώς βρίσκεται ενεργή από το 2014.
ToHaasOnline έχει 3 διαφορετικά Pricing Plans ανάλογα με τις ανάγκες σου. Εάν κάνεις την εγγραφή σου από το παραπάνω Link θα κερδίσεις έως 43% Έκπτωση στα Ετήσια Πλάνα Starter και Professional.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Crypto Trading Bots, ρίξε μια ματιά στην αναλυτική λίστα των OnlineTraders.

      Referral Codes
      Logo