Τα Καλύτερα Bonus Εγγραφής σε P2P Lending Πλατφόρμες [Ελλάδα 2022]

Ακολουθούν τα 5 καλύτερα Bonus Εγγραφής σε P2P Lending & Real Estate Crowdfunding Πλατφόρμες για το 2022.
Τα Καλύτερα P2P Lending Bonus Εγγραφής, Promo Codes και Referral Links
Οι Top 5 Κωδικοί Εγγραφής σε P2P Lending Πλατφόρμες

Με όλον αυτόν τον χαμό εκεί έξω δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να βρεις προσφορές και κουπόνια για κρυπτονομίσματα τα οποία, όντως, να δουλεύουν.

Μην ανησυχείς, το ReferralCodes είναι εδώ για εσένα.

Στη συνέχεια θα βρεις τα 10 καλύτερα Deals με Bonus Εγγραφής για τις πιο δημοφιλείς P2P Lending πλατφόρμες στην Ελλάδα:

1

EstateGuru Κωδικός Εγγραφής

EstateGuru
EstateGuru
Η EstateGuru αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες Real Estate Crowdfunding στην Ευρώπη. Σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις σε Project ακινήτων, τα οποία είναι εξασφαλισμένα από το ίδιο το ακίνητο ως ενέχυρο και προσφέρουν μέσο ετήσιο επιτόκιο της τάξης του 10.21%.

2

PeerBerry Κωδικός Εγγραφής

PeerBerry
PeerBerry
Η PeerBerry είναι μια από τις μεγαλύτερες P2P Lending πλατφόρμες στον Ευρωπαϊκό χώρο. Σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις σε short-term δάνεια τα οποία είναι προστατευμένα από BuyBack Guarantee και προσφέρουν μέσο ετήσιο επιτόκιο της τάξεως του 10.92%.

3

Reinvest24 Κωδικός Εγγραφής

Reinvest24
Reinvest24
Η ReInvest24 είναι μια P2P Lending πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να επενδύσεις σε Rental Properties, Real Estate δάνεια και Project ανέγερσης ακινήτων. Η πλατφόρμα προσφέρει κάποια από τα καλύτερα yields στην αγορά τα οποία φτάνουν το 14.6% ετησίως.

4

Debitum Κωδικός Εγγραφής

Debitum
Debitum network
Το Debitum Network αποτελεί ένα Λιθουανικό P2P Lending Marketplace στο οποίο μπορείς να επενδύσεις σε Business Loans εξασφαλισμένα από προσωπικές εγγυήσεις, ενέχυρο ή Buyback Guarantee από την ίδια την εταιρεία. Θα βρεις μέσες ετήσιες αποδόσεις οι οποίες φτάνουν το 9%.

5

InRento Κωδικός Εγγραφής

InRento
InRento
Η InRento αποτελεί μια από τις πιο νέες πλατφόρμες P2P Lending στον Ευρωπαϊκό χώρο και είναι regulated από την Τράπεζα της Λιθουανίας. Σου επιτρέπει να επενδύσεις σε Buy-to-Let ακίνητα από τα οποία μπορείς να εισπρατείς σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Το μέσο ετήσιο επιτόκιο της InRento φτάνει το 6.81%

Εάν θέλεις πρόσβαση σε περισσότερα Bonus Εγγραφής, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα όπου θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα Referral Codes που αφορούν υπηρεσίες & πλατφόρμες P2P Lending & Real Estate Crowdfunding.

      Referral Codes
      Logo